Malformatii Cardiace

Multumiri, sentimente, ganduri, felicitari, aniversari => Multumiri, sentimente, ganduri, felicitari, aniversari => Subiect creat de: nicoleta din Noiembrie 25, 2013, 03:48:21 p.m.

Titlu: Un loc special pentru parinti deosebiti
Scris de: nicoleta din Noiembrie 25, 2013, 03:48:21 p.m.
Intr-o lume virtuala, in care cuvintele/mesajele vin si se duc, am creat acest loc, i-am spus "coala de hartie virtuala", unde va invit dragi parinti sa aduceti multumiri catre oamenii deosebiti, sa ii felicitati, sa va asterneti gandurile, sa ne impartasiti emotiile.

Pe facebook am observat ca sunt multi parinti care le multumesc medicilor, echipelor din spitale, oamenilor care i-au ajutat, parinti care aniverseaza datele de "nastere" (operatiile) ale copiilor, emotii, sentimente ...dar stiti si voi ca acele mesaje se pierd, de cele mai multe ori nefiind vazute si citite.

M-as bucura daca mesajele voastre ar fi scrise (si) aici, in primul rand pentru ca vor ramane, vor fi vizibile tot timpul, in al doilea rand, pentru ca oamenii carora vreti sa le transmiteti ceva, le vor vedea oricand.
Medicii nu au timp pentru retelele sociale, in schimb, atunci cand sunt bucurosi, obositi, tristi, relaxati, pot deschide acest subiect unde voi le multumiti si le transmiteti ganduri bune.

Va multumesc in numele dansilor.
Titlu: Re: Un loc special pentru parinti deosebiti
Scris de: Andreea din Noiembrie 26, 2013, 02:08:59 a.m.
Sustin ceea ce ai scris, Nicoleta. Aici este locul, nu pe facebook.

Vineri, 22.11, Mariuca a fost la consult. Inimioara este bine. Minunea mica sta in picioare sustinuta, mai are un pic si pleaca la plimbare. Va avea in curand premergator, la recomandarea medicului de familie. A trecut printr-o perioada de raceli, a fost internata de doua ori la spitalul din Slatina, dar acum toate sunt revenite la normal.

Multumesc tuturor celor care au facut posibile zambetul, mersul si viata Mariei. Multumesc familiei lui Matei - caci au facut posibil zborul, multumesc Domnului Dr Cirstoveanu ca a dus-o in siguranta, multumesc Domnului Dr Alin Nicolescu, multumesc Angelei, multumesc Marei caci m-a sustinut in perioada inainte de plecare, multumesc Asociatiei Inima Copiilor, multumesc Doamnei Ana Matei. Multumesc personalului din Sectia de Terapie Intensiva Nou-Nascuti de la MArie Curie, multumesc doamnei Nastase- asistenta sociala a familiei MAriei, multumesc personalului Terapie Intesiva a HDZ Bad Oyehnausen.

II multumesc din inima Domnului Doctor Sandica pentru ce a facut pentru Maria.

Si ii multumesc Divinitatii caci am avut puterea sa ajut un copil minunat, ce azi creste frumos. 


 
Titlu: Re: Un loc special pentru parinti deosebiti
Scris de: laura_b din Noiembrie 26, 2013, 09:42:01 a.m.
Tin minte cat am frunzarit acest forum la inceput cand am aflat de probemele lui David. Este un forum care pe mine m-a ajutat foarte mult. Aceasta comunitate de parinti fac o treaba foarte buna.
Vreau si eu sa multumesc echipei de doctori care au avut grija de David in toti acesti ani, toti prin munca si implicarea lor au avut grija ca David sa aiba o viata cat mai apropiata de normal: Dr Eugen Sandica (chirurg), Dr Haas (chirurg), Dr Alin Nicolescu (cardiolog), Dr Mihaela Mihu (diabetolog), Dr Mihaela Vlaiculescu (diabetolog) si Dr Nicoleta Chirita (pediatru). Toti au avut grija de David de cand era un ghemotoc. Acesti OAMENI au fost intotdeauna grijulii si foarte implicati in rezolvarea problemelor lui David, mi-au raspuns de fiecare data numeroaselor intrebari pe care le-am avut. De asemenea trebuie sa le multumesc din inima Angelei Brandt-Uhlig si lui Sharon Mobius, care au fost alaturi de mine cu tot sufletul de la inceput in 2010 pana la sfarsit, acum in aprilie 2013, s-au implicat mai mult decat le-a cerut Job Description-ul lor. Nu am cuvinte pentru a le multumii tuturor celor care au fost alaturi de noi, sa nu uit de personalului de la Terapie Intesiva, de Eva Maria, de D-na Sonntag, de voi parintii de pe acest grup.
In acesti ani am avut norocul sa intalnesc numai personal medical cu suflet mare care si-a facut treaba cum nu se poate mai bine si care au avut grija si de sufletul nostru si al copilului.

Multumesc!!!
Titlu: Re: Un loc special pentru parinti deosebiti
Scris de: covit ionela din Noiembrie 26, 2013, 06:42:55 p.m.
Si noi am stat pe acest forum pana la facebok primele informatii,primii parinti care au fost cu copii in BAD probleme enorme avute cu formularul tot aici am avut sustinere .In primul rand tin sa multumesc ANDREEI AS ea mi a redat increderea si speranta si acum fetitele mele sunt bine!MULTUMIRI DR SANDICA ,ANA MATEI PERSONALUL DIN TERAPIE INTENSIVA ,DOAMNEI SONTAG,NEPOATEI DOAMNEI SONTAG ,MIRELEI ,DR NICOLESCU,MULTUMIRI TUTUROR!MULTUMIM FORUMULLUI ESTE DE UN REAL AJUTOR!
Titlu: Re: Un loc special pentru parinti deosebiti
Scris de: Mara [mQQm] din Noiembrie 29, 2013, 08:09:28 a.m.
Multumesc OMULUI si DOCTORULUI Eugen Sandica pentru profesionalism, disponibilitatea cu care ne-a explicat tot ce este de stiut, umanitate si caldura, implicare, increderea pe care ne-a dat-o !!!

Multumesc DR Alin Nicolescu !!


Multumesc echipei, intregului personal dedicat, si tuturor celor care ne-au facut sederea cat mai placuta!Multumesc Divinitatii pentru ca toti acesti oameni exista si au facut posibila experienta noastra!


Multumesc pentru existenta acestui forum, parintilor care si-au impartasit experientele pentru a face ca POVESTEA  acestor
 copii speciali si minunati,  sa continue.  Adevarata multumire vine din A DA MAI DEPARTE ceea ce si noi am primit .
Titlu: Re: Un loc special pentru parinti deosebiti
Scris de: Loredana84 din Martie 10, 2014, 03:51:11 p.m.
     Si la noi prima raza de soare a aparut in viata noastra o data cu descoperirea acestui forum, dupa atatea zile si nopti petrecute in ceata, lacrimi, disperare, nestiinta, pesimism.. datorita acestui forum am indraznit sa fim optimisti, sa credem ca va fi bine, citind povestirile mamicilor care au mai trecut prin astfel de probleme.
    Nici nu ne dam seama cat de pretioase sunt anumite cuvinte, atunci cand ai ata de mult nevoie de ele, cand nimic nu te poate linisti, cand nimic nu-ti poate da increderea ca poate sa fie bine, cand simti ca nu mai ai putere sa treci de astfel de clipe..
  MULTUMIM din tot sufletul D-lui Dr EUGEN SANDICA, ingerul nostru pazitor, Dr. Nicolescu, D-na Ana Matei, Angela Brand-Uhlig, Dr. Alina Veduta, Dr. Ediz Husseynoglu, multumim tuturor mamicilor care ne-au fost alaturi si tuturor celor care ne-au sprijinit!
 Multumim lui Dumnezeu ca a facut posibila o asa minune !

  MULTUMIM !!
 
Titlu: Re: Un loc special pentru parinti deosebiti
Scris de: magdaz din Septembrie 05, 2014, 11:06:42 p.m.
Ne-am intors de la cel de-al doilea cateterism interventional in B.O. Am avut emotii pentru ca a fost primul cateterism la care Rares a fost suficient de mare pentru a fi constient de ceea ce se intampla. Totul a fost impecabil, atat din punct de vedere medical cat si din punct de vedere al confortului pacientului. Rares a fost vesel, s-a simtit bine, totul s-a desfasurat cu atat de multa grija incat branula, anestezia, firele au devenit amanunte fara mare importanta si am plecat de acolo nu doar cu problemele medicale rezolvate ci si cu linistea ca ori de cate ori va fi nevoie exista un loc in care vom gasi o solutie a carei aplicare se va face firesc, fara ca perioada petrecuta la clinica sa devina o amintire neplacuta.
Multumim personalului clinicii din Bad Oeynhausen care formeaza o echipa minunata pentru ca totul sa fie mult mai bine decat ne puteam imagina!
Titlu: Re: Un loc special pentru parinti deosebiti
Scris de: Andreea din Septembrie 15, 2014, 10:11:12 p.m.
Bravo Rares! Sanatate multa!
Va imbratisez Magda si bine ati revenit.
Titlu: Re: Un loc special pentru parinti deosebiti
Scris de: magdaz din Septembrie 16, 2014, 09:38:16 p.m.
Multumim, Andreea!  :-*
Titlu: Re: Un loc special pentru parinti deosebiti
Scris de: Mara din Octombrie 28, 2014, 04:56:41 p.m.
Acum un an, pe 28 octombrie, baietelul nostru, Pavel, a renascut. Cu adevarat, s-a intamplat o minune si Pavel ne-a demonstrat cat e de puternic. De atunci, suntem mai buni si speram noi, parintii pe care el ii merita. Desi am revenit la a doua operatie in primavara acestui an si vom mai veni pe la 3-4 ani pentru cea de-a treia, suntem optimisti ca Pavel va trece peste toate cu putere si incredere. Bad Oeynhausen a fost pentru noi ca o a doua casa si datorita gazdei noastre si a prietenilor pe care ni i-am facut acolo, asa ca vom reveni cu drag. Intrucat emotiile au fost si sunt in continuare prea mari, cu siguranta nu vom reusi sa multumim pe deplin celor care au contribuit la fericirea noastra: dlui dr Sandica, datorita caruia Pavel ne inveseleste fiecare clipa, dlui dr Nicolescu, dnei Ana Matei, dnei Angela, dnei Ovenhausen, Andreei, personalului medical din BO si tuturor celor care au fost alaturi de noi. Va multumim si in numele lui Pavel si credem ca el va putea intr-o buna zi sa intoarca toate facerile de bine si bucuria de a trai.
Titlu: Re: Un loc special pentru parinti deosebiti
Scris de: magdaz din Iulie 05, 2017, 05:17:50 p.m.
Luna trecuta am fost din nou la clinica din Bad Oeynhausen. De data asta pentru operatie.
Multumim inca o data domnului doctor Eugen Sandica si intregii echipe din Bad! Ei au avut grija, cu mare atentie si delicatete, nu doar ca Rares sa revina acasa cu o inima mai puternica, dar si cu zambetul pe buze!
O data in plus ne-au dat acel "strop" de incredere, cat pentru inca o viata!
Multumim din inima!