Afişare Mesaje

Aici puteţi vedea mesajele acestui utilizator. Sunt afişate doar mesajele făcute în secţiuni în care aveţi acces.


Mesaje - Mara [mQQm]

Pagini: [1] 2 3 ... 36
3
Diagnostice, interventii, medici, clinici / Re: Malformatii congenitale
« : Februarie 21, 2017, 09:55:48 a.m. »
Buna Gabyi2017

Lucrul pe care doresti sa-l stii ti-l poate spune doar un medic. In astfel de cazuri, malformatii cardiace, este de dorit ca medicul sa fi avut  cazuistica cat mai bogata iar in cazul acesta recomandarea mea este ca pe copil sa-l vada Dl doctor Nicolescu. Dansul iti va putea spune daca necesita sau nu interventie.  Aici pe forum gasesti datele de contact.

4
Discutii Generale / Re: Bicuspidie aortica
« : Februarie 13, 2017, 10:57:35 a.m. »
Buna Monica,

Daca le vei scrie si mesaj privat vor primi atentionari pe mail si sigur vor vedea rugamintea ta.

Exista si un grup pe Facebook, dupa cum ti-am spus.

Sper ca v-ati mai linistit. Uite, mai sunt 4 zile si va fi vazut de doctor. Ca o sugestie, structureaza-ti ideile si intrebarile incat sa nu mai pleci de acolo cu motive de panica.
 
Stiu ca e dureros cand te confrunti cu diagnosticul, insa accepta-l cand esti convinsa si vezi ce se poate face de acolo incolo. Desigur, informeaza-te si cere opinii.

Sanatate si incredere!5
Discutii Generale / Re: Bicuspidie aortica
« : Februarie 06, 2017, 03:56:43 p.m. »
Buna ziua Monicaanamaria,

Bine ai venit pe forum!

 Stenoza, din cate a fost diagnosticat, este larga ceea ce NU pune inca probleme. In 10 zile pana il va vedea Dr-ul Nicolescu nu are ca sa se intample in termeni de a-i pune viata in pericol. Linisteste-te, pentru ca baietelul depinde de tine. Frica si teama desi sunt firesti, te vor impiedica sa gasesti si sa accepti cele mai bune solutii pentru fiul tau. Nimeni nu stie in ce directie se vor indrepta lucrurile, daca va stagna sau va evolua stenoza. De aceea se face monitorizare. Cel mai bine, pentru a nu intra in panica era sa-l intrebi pe medicul care a indicat stenoza exact lucrul de care te temi cel mai tare si anume daca de la o zi la alta pot exista modificari de natura sa-i puna viata in pericol. Din cate stiu eu, NU. Stenozele trec prin diferite stadii:larga , moderata, stransa. Daca lucrurile se vor indrepta in directia strangerii acestei stenoze este bine sa va obisnuiti cu ideea necesitatii interventiei ca fiind lucrul care il ajuta. Legat de interventia in Germania gasesti numarul meu de telefon in mesaj privat pentru mai multe detalii. Majoritatea parintilor de aici au folosit formularul E 112 care nu implica costuri decat pentru transport.

Multa sanatate!

6
Obtinerea formularului E112 / Re: Obtinerea formularului E112
« : Octombrie 09, 2016, 01:53:38 p.m. »
veronicacir, bine ai venit pe forum!

Ai in mesaj privat numarul meu de telefon. Ma poti contacta pentru a vedea in ce  masura pot sa te ajut. Cu speranta, motivatie si determinare catre starea de bine a copilului!

Sanatate!

7
Obtinerea formularului E112 / Re: Obtinerea formularului E112
« : Februarie 29, 2016, 02:17:40 p.m. »
Buna Aurelian!

Raspunsul la intrebarea ta este, da! Raportul medical poate fi intocmit de orice medic cardiolog aflat in relatii contractuale cu casa de asigurari. Curaj, succes si motivatie! Multa sanatate baietelului!

PS: Ai pm.
8
Discutii Generale / Re: Sa ne cunoastem (13)
« : Ianuarie 28, 2016, 10:45:56 a.m. »
Chiar daca ati dat datele telefonic iti sugerez sa trimiti un mail de confirmare a sosirii voastre la secretariatul Dl DR Sandica, cu nr de persoane care fac deplasarea, ora si ziua in care veti ajunge in Dortmund pentru a putea fi preluati de la aeroport si dusi la clinica.

Costuri cu cazarea nu aveti, micul dejun fiind inclus. Fara grija, va veti descurca, la pensiune aveti acces la bucatarie pentru a prepara mancare pentru copil pe perioada cat nu este spitalizat. In zona exista supermarketuri cu  preturi accesibile. La pensiune este o familie de romani care va vor da detalii si va vor ajuta cu informatii.

In mesaj privat gasiti numarul meu de telefon pentru mai multe detalii legate de spitalizare si orice alte informatii va sunt utile.

9
Discutii Generale / Re: Sa ne cunoastem (13)
« : Ianuarie 24, 2016, 10:08:39 p.m. »
Buna, Oanamihai si bine ati venit in grup!

Nu ati specificat daca mergeti cu formular si daca sunteti in posesia lui. Daca sunteti in posesia formularului, scanati-l si trimiteti-l la clinica. Veti primi de la secretariatul Dlui DR. Sandica un formular pe care sa il completati cu nr de persoane care insotesc copilul [poate merge si tatal], numele, ....., cu ce va deplasati[masina/avion], ora la care aterizeaza avionul ,...............pentru a va astepta un taxi in Dortmund, la aeroport si a va duce la clinica.

In linii mari, in general de la aeroport sunteti condusi la clinica unde se fac ceva analize exudat si copro copilului si exudat apartinatorilor dupa care sunteti dusi la pensiune, care se afla la cam 10' de mers pe jos de clinica.

Ce varsta are copilul? Intreabati punctual si va voi raspunde in masura in care am informatii.

10
Discutii Generale / Re: Sa ne cunoastem (13)
« : Ianuarie 21, 2016, 11:00:48 a.m. »
Buna Irina,

Problemele de regula sunt inventate de minte ca sa aiba si ea ce sa rezolve si provin din cele mai mari frici ale omului. Dupa cum scrii ca ai gasit pe acest forum experiente, parinti si bebei puternici si curajosi, iti dai seama ca si voi trebuie sa fiti puternici si curajosi - asta inseamna sa cititi legea [pe care o gasesti in forum la capitolul "Obtinerea formularului"]si sa va inarmati cu tenacitate, rabdare si mai ales motivatie. Dupa cum ai citit in forum toti copilasii care au necesitat interventii si-au gasit rezolvarea, asa cum si voi o s-o gasiti daca nu va orientati pe problema, ci pe solutie. Iti voi lasa numarul meu in mesaj privat si o sa vezi ca va  fi bine.


11
Discutii Generale / Re: Sa ne cunoastem (13)
« : Decembrie 18, 2015, 06:39:54 p.m. »
Baietelul Milei a fost operat acum 3 zile, astazi mergeau din terapie pe cardiologie. Este bine, ceva lichid in pleura {asta inteleg  din "a racit plamanii"}. Important  ca sunt bine si cu putin ajutor poate fac macar o parte din sarbatori acasa!

Vesti bune, deci!

Sarbatori Fericite si cald in sufletele sa aveti, mari si mici! Sanatate!

12
Discutii Generale / Re: Tirgu Mures
« : Octombrie 07, 2015, 05:13:45 p.m. »
Mila, ma bucur ca ai ai trecut peste bariera lingvistica si ai impartasit experienta ta, sunt convinsa ca s-a inteles ca desi baietelul tau are hipertensiune pulmonara severa confirmata de trei medici, la Tg Mures te programau sa mai treci pe la ei cu o internare si cu tratament, asta in conditiile in care diagnosticele  celor doi medici de acolo inteleg ca se contrazic si practic nu ti s-a oferit nicio solutie.

Pentru comunitatea de parinti de aici nu este nicio noutate, ma bucur ca ai avut incredere si ai urmat parcursul sugerat, de acum asteptam numai vesti bune.

Sanatate!


13
Discutii Generale / Re: insuficienta mitrala grad III/IV
« : Septembrie 29, 2015, 06:53:35 p.m. »
Mila draga, faptul ca exista o incompatibilitate momentan si ca acel virus/microb "nu te lasa" sa te internezi cu baietelul la Tg Mures, te-ai gandit sa-l percepi poate si ca pe un semn? Un ghidaj care-ti "spune" ca poate drumul vostru spre rezolvare nu trebuie neaparat sa duca pe acolo?

Mamici care cititi forumul, Mila are nevoie de opinii/sugestii ale voastre, din experienta, pentru a avea o idee incotro sa se indrepte. Pererea mea o stie, am sfatuit-o sa scrie aici pentru a afla mai multe opinii si a putea lua o decizie.

14
Obtinerea formularului E112 / Re: Obtinerea formularului E112
« : Septembrie 24, 2015, 08:50:31 p.m. »
Ai in mesaj privat nr meu de telefon.   E posibila o alta abordare care nu presupune neaparat internarea daca starea micutului nu o necesita.

15
Discutii Generale / Re: formular e112
« : Septembrie 24, 2015, 08:43:57 p.m. »
Pentru intocmirea raportului medical in vederea obtinerii formularului este necesara internarea. In unele cazuri se poate si ambulatoriu.

Pagini: [1] 2 3 ... 36