meme , buna si tie si mamelor , noi traim niste timpuri anormale , intr o societate care este ea insasi bolnava , in care valorile sunt inversate , medicii sufera si ei la randul lor , cei care mai raman acasa cand pot trai normal afara sunt din doua categorii , ori eroi ori incapabili profesional , asha ca depinde pe mana cui ajung
ca sa ti poti ajuta fetitza trebuie sa invetzi tu insati foarte mult despre boala ei , iar cand esti in spital trebuie sa notezi tot ce fac medicii si sa i intrebi la tot pasul , cu orice risc. la muresh radeau asistentele de mine , oarecum cu simpatie, cand imi luam notite , asta m a ajutat foarte mult de a lungul timpului . pe internet si mai ales in limba engleza gasesti fel si fel de informatii , mai ales pe situ rile medicale .
poate nu este acum momentul sa fii vindicativa , orice inceput e greu cand e vorba de asta ,dar ar trebui sa verifici cu un avocat daca nu e un caz de malpraxis , eu ash incerca sacaut dreptatea pentru Medeea , la noi erorile medicale cand nu ajung in media se musamalizeaza , se transeaza cu nonsalantza , exista inca doctori in budimex de ex , la terapie intensiva ,care arata cu degetul si spun lucruri de genu''l tu , tu si tu , ocupati patul degeaba , copilul vostru moare , ''
am cunoscut o mama care traia in terapie de luni bune , si careia i s au spus aceste lucruri ,si care nu a avut mai tarziu curajul sa si le asume . Poate de frica sau poate constientizand ca e prea mica pentru o lume asha mare .