Alexandra, un aspect important pe care nu am apucat sa-l ating in discutie este ca interventia nu se mai face in circulatie extracorporeala ca la corectia totala[nu se opreste cordul], este deci, mult mai usor si recuperarea pe masura. Si daca ai sa optezi pentru Bad O./Munchen, uita tot ce ai experimentat negativ in Tg.Mures.
E firesc sa fii socata cand intr-o parte[acolo unde ti-ai operat copilul] ti se spune ceva si in alta, altceva. E greu sa accepti, sa te obisnuiesti cu ideea. Cu cat mai repede vei intelege ca este in interesul copilului cu atat mai bine pentru ea[avand in vedere si termenul]. Cauta opinii pana ai sa te convingi, si indreapta-te incotro ai cea mai mare incredere. Increderea in cel caruia ii pui viata copilului tau in maini este extrem de importanta. Pentru ca atunci cand te duci cu incredere, CREZI foate tare in faptul ca totul va fi bine si atunci tot universul concura la asta.
Am stat si m-am gandit de ce acum ani in urma nu pomeneau nimic despre eventuala reinterventie post corectie Fallot, as spune chiar dimpotriva, si acum totusi, macar o fac. Este, oameni buni, pentru faptul ca am iesit si am reusit sa avem opinii de la alti chirurgi. Cand chirurgia pediatrica are practic monopol, sa ne mai mire ca se poate intampla orice??? Inclusiv sa fim mintiti in legatura cu viata copiilor nostri? Pentru ca despre ce e vorba cand nu tii seama de momentul optim al operatiei? De calitatea vietii si speranta de viata a acelui copil.
Inca o data, Alexandra, imi pare rau ca treci prin asta[in cazul nostru a fost chiar mai rau, ti-am relatat nu ca sa te sochez, ci ca sa intelegi], gandeste-te insa ca intre a sti adevarul si a fi mintit [frumos sau urat]adevarul iti procura intotdeauna cea mai putina suferinta.