Marina, m-a emotionat foarte tare povestea voastra, ajunsesem la jumatatea textului si tot speram sa citesc ca ati gasit totusi o rezolvare sau asa cum bine ai spus, sa vad ca s-a intimplat O MINUNE, dar ultimele randuri m-au facut sa plang de bucurie, Dl. Doctor Sandica a facut si face minuni pentru toti copii, iar bucuria pe care o vede in ochii parintilor cred ca tine locul cuvintelor de multumire.
In fata voastra, a parintilor care lupta continuu, care nu isi pierd speranta, imi plec capul si va admir, imi doresc ca toti parintii din lume sa fie asa.
Noua ani de zile mi se par o vesnicie, iar atunci cand copilul tau are o problema la care nu ii gaseste nimeni o rezolvare cred ca apasa foarte tare pe sufletul unui parinte, cineva acolo sus a avut si are grija de voi, iar Iulia are de ce sa fie mandra de voi.
Ma bucur tare mult pentru voi, cred ca ceea ce simtiti acum nu are termen de comparatie, e mai presus de orice bucurie.
Ii doresc Iuliei multa, multa sanatate. Iar pe voi va rog sa mai intrati pe site, sa fim alaturi si de alti parinti care din pacate vor fi in aceeasi situatie, sprijinul vostru acordat, fie chiar si virtual, e important si de ajutor pentru alti copilasi.
Va multumesc din suflet!
Cum ati aflat de site-ul acesta?