Draga Mirela,
Poate ar fi bine sa mai trimiti un mail d-lui dr. Sandica, eu cred ca trebuia sa-ti raspunda pana acum.
Ai trimis la adresa asta ESandica@hdz-nrw.de ?Trimite fara sa mai atasezi ceva.
Asa, cum ti-a spus si Nicoleta, si cum stiu si eu din experienta noastra, raspunsuri la intrebarile tale nu cred ca le vei primi la tg. mures.Daca ceva nu au facut bine, nu-ti vor spune niciodata adevarul! Sunt si operatii reusite dar si esecuri.
Eu, cand am aflat de la ei, ca se pune problema unei alte interventii, am fost destul de socata, greu mi-am revenit, dar in mintea mea era doar un gand "sa nu mai merg acolo niciodata", nu stiam atunci de aceasta oportunitate si nici de altele, nici cum voi face rost de bani.
Si noi suntem un fallot operat la tg. mures in urma cu 2 ani si ceva si nu suntem bine, avem o stenoza pulmonara pentru care trebuie intervenit pe cord deschis dar mai trebuie sa asteptam, cu speranta ca se va interveni cat mai tarziu pentru a se face o singura interventie.
Oasele sternului, in urma interventiei, i-au fost puse unele peste altele iar cand am intrebat de ce le are asa, cu greu mi s-a raspuns ca, asa se mai intampla la unii copii datorita taieturii, si poate prin anumite miscari se vor indrepta sau prin operatie estetica. Oricum, acest aspect, acum, nu mai are nici o importanta atata timp cat mai avem nevoie de alte operatii.
Dumnezeu ne intareste si trebuie sa luptam pentru copiii nostri. Au fost zile, printre alte stari, in care uitam practic sa si mananc, ma intrebam a2-a zi de ce nu mai am putere sa merg si trebuia sa ma gandesc, sa imi aduc aminte ca nu mancasem cu o zi in urma. Ma uitam la copilul meu in fiecare clipa de parca ar fi fost ultima data, asta pentru ca nimeni nu mi-a spus nimic la ce sa ma astept! Asa am trait 3luni cu frica asta, pana am aflat adevarul.
Lupta si fii puternica, asa cum sunt si acesti copilasi niste "luptatori innascuti"!