mariana , sunt alaturi de voi tot timpul , chiar daca nu scriu , ma gandesc mereu la voi , eu am mers pentru bela , nu stiu sa fac altceva , probabil incet incet voi invata , in putinul timp liber continuu sa caut solutii , si daca undeva noi am gresit ne dorim ca ceilalti sa nu o faca , imi doresc din toata inima sa cred ca fontanul care acasa se va face curand integral va da celorlalti mult mai mult decat ne a dat noua , nu traiesc decat cu credinta ca unii dintre voi , multi vor veni mai tarziu , vor avea o sansa ,si vor face niste pasi cu mult mai mult curaj decat am facut noi ,
bela , pe langa curajul cu care a infruntat cele trei operatii , pe langa mastile si tusea sufocanta ,pe care le a indurat mereu iintr un mod aparte ,( zambea printre lacrimi spre mine , si dupa ce terminam se intorcea la cantecele si la jocurile ei ca si cum nu s ar fi intamplat nimic ),
a plecat Acasa , in brate mai sigure si mai iubitoare ca ale noastre , intr un fel despre care mi e foarte greu sa vorbesc,
e prezenta si e vie , a fost mereu primul meu gand dimineaza si ultimul inainte sa adorm , si nu am incetat sa fac asta . vorbim cu ana despre ea , natural , avem printre lucrurile din dulap lucrurile ei , o mica parte ,
am pastrat o parte din lucrurile pe care le iubea , si care au o semnificatie doar pentru noi .
cu toate ca mai avem o mie de intrebari , avem si niste raspunsuri si unul dintre ele este ca indiferent cat de asemantor poate sa para unul dintre copii cu altul , ca si diagnostic , raspunsul la tratament poate sa fie foarte diferit . nimic nu este general valabil si nu poate deveni regula .
si un alt raspuns este , ca inseamna enorm sa ti fie cineva ca voi aproape!
o zi buna !