Doina, multumim tare mult, foarte folositor sa fie toate capitolele puse cap la cap! :*; sincer, si cand am scris de Lorelai, ca i-au aparut bubite la mare ce pareau a fi ciupituri de insecte, de la tine speram sa primesc raspuns ca am vazut ca esti experta in de astea

si l-am si primit! mersi!; La Multi Ani cu multa sanatate micutului Darius, ma bucur tare mult ca v-ati petrecut pe cinste!
Alina, nu stiu daca e cazul sa te ingrijorezi cu luatul in greutate, ca de la 5 luni incolo oricum iau mai putin in mod normal, mai ales daca au luat bine la inceput, si baietelul tau, cel putin din poze, imi pare chiar bine.. :)Lorelai a luat tot timpul putin (chiar de manca bine), dar a luat constant, si am inteles ca asa e soiul ei, slabut... :)n-are nicio legatura cu TF. eu am alaptat-o pana la 8 luni cand a fost operata, dar din pacate a facut chilotorax postoperator si au trecut-o pe lapte praf special fara grasimi, Milupa Basic F i-au dat in spital si i-am dat si eu inca 2 luni jumate dupa revenirea acasa, dar acum, ca am terminat cu regimul, am trecut pe Humana, si n-a parut sa sesizeze trecerea chiar de i-am facut-o destul de abrupt...bea cu aceeasi pofta orice lapte. As fi vrut s-o mai alaptez, ca mai aveam lapte chiar si dupa 2 luni, dar a uitat cu desavarsire sa suga (uimitor, avand in vedere cat de mult ii placea...), asa ca m-am obisnuit cu ideea ca atat a fost, bine c-a fost si atat..sper ca voi sa nu fie nevoie sa tineti niciun regim, din cate am inteles complicatia care a facut-o ea apare extrem de rar in Tetralogia Fallot.
Mara, La Multi Ani!!! Sa ai o zi excelenta!!Multi pupici!!