Am aflat zilele trecute (de la un alt parinte), ca unii dintre voi dupa ce ati ajuns in Bad Oeynhausen, "uitati" pentru ce ati ajuns acolo.
Probabil dupa ce ajungeti la clinica, va linistiti, ati ajuns la cel mai bun chirurg, va simtiti in siguranta, va inteleg, dar ...
Va rog sa apreciati si sa respectati ceea ce Dl. Dr. Sandica a reusit sa obtina pentru voi, parintii din Romania.In 2008 cand am ajuns in Bad Oeynhausen pentru operatia nepotelului meu, am platit transportul dus-intors de la aeroport la clinica, am stat la hotel si am platit cazarea, nu aveam facilitatile de acum, sunt sigura ca s-au facut eforturi pentru voi, pentru romanii pe care Dl.Dr. Sandica nu i-a uitat, ba chiar le intinde intotdeauna o mana de ajutor.
Ma doare sa aud ca aveti un comportament nu tocmai civilizat, ca la pensiunea Sonntag unii dintre voi va simtiti ca in vacanta (gratare, muzica, vizionari de meciuri) fara a pastra linistea, ma doare sa aud ca la McDonald Haus, unii dintre voi nu respecta cele cateva reguli de bun simt, adica sa-si curete camera cand pleca de acolo.
Am inteles ca acum micul dejun de la pensiune costa, pana acum fiind gratuit, am inteles ca pompele de san costa, pana acum fiind gratuite, oare de ce?
D-nei Sonntag ii vor pleca ceilalti clienti, oamenii in varsta care erau cazati la dansa nu vor sta in zgomote si agitatie, nu cred ca este in regula ceea ce se intimpla, ce spuneti despre aceasta situatie?
V-ati gandit la urmarile comportamentului vostru, la ceilalti parinti care vor ajunge acolo dupa voi?
Ceea ce s-a obtinut si realizat pentru voi este de nepretuit, niciunde in alt oras sau clinica parintii nu au atatea facilitati, nu e pacat sa le pierdem?
Daca il respectati pe Dl.Dr. Sandica si clinica unde dansul face minuni cu inimioarele copiilor vostri, daca nu gasiti cuvinte de multumire pentru dansul, va rog sa va revizuiti comportamentul.
Suna cam dur mesajul meu, dar am fost socata cand am auzit ce sa intimpla.
Va rog sa aratati lumii ca suntem altfel si nu cum am fost mereu catalogati de tarile vestice.
Sper sa aud numai vesti bune despre parintii din Romania.http://www.facebook.com/groups/172684166113607/