Buna tuturor
Liamaria este bine acum are o stare buna dar cu mancarea tot avem probleme din nou,...cam o sapt dupa operatie a mancat extraordinar de bine ,..dar am revenit la vechea problema !....II mai dau si noaptea laptic pentru ca in somn manaca mai bine, parca ar avea rabdare !
Fata a fost operata in data de 02.05.2012 (chiar de ziua mea) si totul a decurs bine, am stat aprox 6 zile la terapie intensiva apoi sus pe sectie ica vreo 4 zile , ne-am miscat foarte bine !
In ceea ce priveste operatia,domnul Dr.Sandica a reparat ce s-a putut si va urma pe viitor sa inlocuim aceasta valva pentru ca este foarte malformata si nu va rezsita ! Fetita inainete de operatie avea o regurgitare de grad IV (grad sever) iar acum are de grad II,..sa speram ca va ramane tot asa !:)
Vreau sa-i multumesc inca o data pe aceasta cale domnului Dr.Sandica pentru tot ce a facut pt noi, este un om de milioane , ar fi tare bine sa avem parte in viata noastra de cat mai multi oameni asa ca dansul ! Binenteles vreau sa -i multumesc doamnei Ani Matei care este o draguta si a fost foarte atenta cu noi ! Pesonalului medical de pe terapie intensiva si sus de pe sectia KK1 vreau sa le multumesc deasemnea, au fost toti draguti , atenti, grijulii si ne-au facut sa ne simtit tare bine,..v-o spun cu toata sinceritatea !In alte cuvinte eu va spun sincer ca sunt impresionata de tot ce se petrece acolo si stiu ca acolo voi ajunge si pe viitor cand va venii vremea !
Am cunoscut acolo multi romani, fiecare cu necazurile si povestile lor, s-au legat prietenii ,....ne-m sprijinit unii pe altii, am fost solidari si asta ne-a ajutat foarte tare !
Va multumesc tutror pt incurajari !