Mara . Florina a ajuns pe 22 noiembrie la Munchen , pentru ca initial mcdonalds nu avea o camera disponibila pt ele , am fost de acord sa vina la noi . intr un mail dinaintea sosirii lor spitalul mentiona posiibilitatea unei camere , si am decis ca , daca e sa faca rmn , pentru fete e mai bine sa stea acolo ., aproape de spital , in conditiile in care iulia nu stie cum sa ajunga dintr un punct in altul iar programul nostru e supraincarcat .
In ziua in care s au prezentat la consult a reiesit ca rmn ul nu fusese programat , desi spitalul a trimis catre Andreea , via dna Vasilescu , cerere de confirmare a acceptarii rmn si a modalitatii de plata . la acest email nu a raspuns nimeni . Florina a venit la munchen cu programarea facuta de mine si nu cu cea cu care ar fi trebuit sa vina si care sa includa programarea exacta a rmn. De unde am dedus ca Andreea nu poate sa comunice cu spitalul . Probabil nu vorbeste suficient limba engleza . M as fi asteptat sa nu accepte aceasta responsabilitate si sa recunoasca ce o depaseste ,dat fiind ca am avut o lunga corespondenta cu ea .
Florina a venit la Munchen cu bani stransi prin fundatia Mereu Aproape . De asemenea , era de asteptat ca acest lucru sa fie mentionat de Andreea , pe blog si pe subiectele deschise pentru Florina . Eu stiu ca nevoile Florinei sunt mult mai mari decat acea suma , si ca Florina are nevoie de ajutor pe termen lung , pe viata adica . Pe viata are de venit din sase in sase luni la munchen , iar Iulia trebuie sa invete sa faca aceste lucruri , singura . Sunt sigura ca o va face ,incet incet .
Spitalul de la munchen i a dat Florinei testerele la pret redus , si coumadinul gratis . desi initial se stabilise invers . Asta pentru ca spitalul decide din cand in cand , ce anume are disponibil . Exista fonduri private din care sunt acoperite aceste cheltuieli , donatii adica , catre spital . Florina si Iulia au nevoie sa faca niste demersuri acasa , din care sa reiasa ca CAS nu le acopera .
Florina locuieste intr o casa in constructie . ?n conditii precare . Modalitatea in care Andreea a continuat campania pentru florina , este una cu greseli de incepator . initial au mers pe nevoia de coagucheck , din momentul in care au primit coagucheckul , ele ar fi trebuit sa mearga pe ceea ce e urgent . In aceasta iarna florina se incalzeste la soba cu lemne , nu are temperatura constanta , pentru ca noaptea se face foarte frig la tara, iulia se trezeste peste noapte sa mai faca un foc. Fumul de soba , nu e cea mai recomandata terapie pentru plamanii ei sensibili . Are o boala cardiaca complexa , si o valva mecanica de reoperat in jurul varstei de cinci ani .
Andreea , in continuarea campaniei tale , te rog sa mentionezi pe blog , nr de telefon al parintilor florinei ,astfel oricine va dori sa i contacteze si sa i ajute o vor putea face .
Deasemenea , e cazul sa informezi donatoriii fundatiei Mereu Aproape , ca acesti bani pentru florina au ajuns la ea ,si au folosit .