Buna fetelor,
Nu am mai scris pe forum de mult, insa imi iau acum revansa : azi a fost ziua cea mare, puiul meu a fost operat si acum e la terapie intensiva...inca tremur, nu-mi vine sa cred si nu stiu cum sa multumesc celor de aici, in special domnul doctor Sandica, pentru ce au facut pt micul meu. Domnul doctor a stat azi de vorba cu noi dupa operatie si ne-a spus ca totul a decurs bine si ne-a explicat ce a facut, iar noi de emotii raspundeam numai cu "da" si "nu"... eu cel putin mai aveam putin si lesinam pe acolo de bucurie si in acelasi timp si de mila - privelistea cu puiul tau intubat si plin de fire nu e chiar una care sa te faca sa zambesti.
Sentimentele pe care le simt acum sunt din cele mai diverse: bucurie pentru ca s-a terminat operatia si a decurs totul bine, frica pentru ce va urma post operator, manie ca nu este si in tara la noi un centru asa performant ca aici, multumire pentru domnul doctor care ne-a dat o inima noua si in acelasi timp respect si admiratie ca, desi sta aici, se gandeste mereu la copiii din tara si ajuta foarte multe familii disperate sa recapete viata puilor lor (si, pe langa inima mare pe care o are, munceste mai ceva ca un neamt - am vorbit cu asistentele de la clinica si il admira enorm pentru ceea ce face - chiar ele au zis ca nu ar putea sa munceasca la fel ca dumnealui, ca i-ar spune sa mai aiba grija si de el, insa le e rusine

)
Va las acum, insa voi reveni cu detalii in care sa povestesc exact cum a fost (am intalnit persoane care, de ex, nu stiau ca la pensiunea Sonntag unde sunt cazati parintii, nu se plateste cazarea si micul dejun - tot domnul doctor a asigurat acest lucru pentru pacientii romani, ca, de altfel, si transportul de la Dortmund in bad) si de asta cred ca ar trebui sa scriem mai multe detalii pentru ca persoanele interesate sa afle ce se intampla aici si sa nu se gandesca cu frica la faptul ca vor ajunge si nu vor avea unde dormi, sau vor ajunge in dortmund si nu vor sti cum sa ajunga in bad oeynhausen.
Multumim Domnului ca ne-a tinut in palmele Sale si domnului doctor ca a mai salvat o inimioara!