Buna seara tuturor!
Ma numesc Adrian, am 37 de ani si sunt din Suceava. Pe 11 iunie mi s-a nascut fetita, Sara, care are sindrom Down. Cam o luna a stat in spital la noi, in Suceava, dupa care a fost transferata la Iasi, iar de vineri e la Tg Mures, unde ni s-a dat diagnosticul de canal atrioventricular comun rastelli de tip A (azi am aflat diagnosticul final). Mentionez ca de la Iasi ni s-a spus ca trebuie operata in maxim 2 luni, dar cei de la Tg Mures o vor externa miercuri, spunindu-ne sa venim peste 6 luni cind vor analiza daca o vor opera sau nu. Ei spun ca fetita ar trebui sa ia in greutate, sau cel putin asa i s-a spus sotiei, dar am mari indoieli, tinind cont ca am citit destule despre fondurile insuficiente si cinismul statului nostru.
Am descoperit forumul acesta recent, de la voi am auzit de dr Sandica din Germania, caruia i-am trimis deja un email, la care sper sa raspunda. Voi incerca sa citesc cit mai multe pe forum despre ce avem de facut in continuare; se pare ca avem doua variante: sa asteptam cele 6 luni, apoi...ce vor hotari cei de la Tg Mures, sau sa incercam sa ajungem cit mai repede la Dl Sandica. M-ar ajuta enorm orice sfat din partea celor dintre voi care au mai fost in situatia mea. Ma intereseaza si informatii despre Dr Horatiu Suciu de la Tg Mures, cel care ar face operatia daca va fi cazul. Se pare ca, in cazul in care ar trebui sa mergem in strainatate, el e cel ce ar trebui sa ne completeze un raport medical; ma intereseaza parerile celor care au avut contact cu dumnealui.
Deocamdata astept sa vad daca Dl Sandica imi raspunde la email, apoi voi vedea ce e de facut. Ii multumesc aici lui Laurean74, care m-a ajutat mult deja cu citeva informatii.
o seara buna si sanatate tuturor!
Adrian