Buna ziua,
ma bucur sa va cunosc si sa stiu ca Marius este sanatos, ca problemele lui de sanatate s-au rezolvat, ii doresc sa fie sanatos, sa creasca mare si voinic.
Vad ca si in cazul lui, in Romania se dorea o amanare a interventiei si mi se pare incredibil, ma intreb oare cati copii sunt in aceasta situatie, daca eu am aflat intr-un timp atat de scurt despre multi copilasi cu malformatii cardiace, cazuri ce necesitau interventii de urgenta, iar medicii i-au privit nepasatori, incercand sa traga de timp ...toti stim si vedem zilnic ca in Romania multe nu sunt cum ar trebui in mai multe domenii, dar in ceea ce privestea sanatatea, cand e vorba de copii, de viitorul unui tari, nu pot sa accept ca medicii sa nu aiba nici o responsabilitate, sa priveasca totul detasat, nu sunt niste obiecte pe care parintii le pot inlocui, de care se pot lipsii.
Ministerul Sanatatii din Romania sunt convinsa ca nu are o situatie (statistica) reala a acestor copii diagnosticati cu malformatii cardiace, nu au solutii de rezolvare a acestor cazuri, tocmai de aceea vreau sa ne facem auziti, sa li se ofere acestor copii o sansa adevarata la viata, nu doar din spoturi publicitare.
Sunt copii care in urma uneia sau a mai multor interventii chirurgicale au o viata normala, dar oare cati sunt condamnati la moarte din cauza unor medicilor iresponsabili, din cauza lipsei lor de experienta, din cauza aparaturii, etc.?
Incerc sa-mi stapanesc pe cat posibil aceste accese de revolta, de suparare si vreau sa ajut impreuna cu voi, copii fara sanse (asa cum spun unii medici).
Va multumesc ca v-ati alaturat acestui site, va multumesc pentru increderea acordata.
PS: Daca aveti despre Marius articole din ziare, materiale care au aparut in media, va rog sa mi le trimiteti pe adresa de mail.