Autor Subiect: Sufletelul meu - Iulia Maria  (Citit de 1370 ori)

anamitru

  • Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 16
    • Vezi Profilul
Sufletelul meu - Iulia Maria
« : Noiembrie 15, 2013, 01:46:22 p.m. »
Fetita noastra Iulia Maria in varsta de 2 saptamani si 4 zile , din a 3a zi de viata a fost diagnosticata cu Atrezie pulmonara + DSV si colaterare majore aorto pulmonare. Medicii care au monitorizat-o ne-au indrumat sa luam legatura cat mai repede cu Dl. Dr. Eugen Sandica , si cu ajutorul altor parinti care au fost sau sunt in situatia noastra am reusit sa vorbim cu Dl. Dr . Dansul ne-a spus sa fim pregatiti ca va urma un lung sir de operatii care se vor intinde pe parcursul vietii. Avand in vedere ca fetita este momentan stabila avand SO2 82-85% , Dl Dr ne-a recomandat sa asteptam pana in luna ianuarie, daca starea ei ramane neschimbata, ca sa facem un Angio CT , necesar pt a putea vedea exact ce are de facut, urmand sa ii trimitem lui in Germania , interpretarea analizei, si ulterior sa ne programeze pentru prima operatie.
Bineinteles ca acum trebuie sa luam in calcul costurile operatiilor care cu siguranta vor fi foarte mari mai ales ca va trebui sa faca mai multe astfel se interventii. In acest sens am inceput deja sa intreprindem demersurile necesare pt a putea beneficia de decontarea interventiei din partea statului roman prin formularul E112 ( intocmirea raportul medical din partea medicului cardiolog care o are in evidenta , obtinerea negatiei cum ca nu este operabila in Romania primita de la Mures  ). Dar pe langa asta am inteles ca vor fi necesari bani pentru transport  , intretinerea parintilor pe parcursul sederii si multe altele.
Ii rugam pe toti cei care sunt sau au fost in situatia noastra sa ne impartaseasca din experienta lor pt ca ne-ar fi de mare ajutor si deasemeni vrem sa le mutumim parintilor ai caror copii au fost operati de dl dr Sandica ca  ne-au ajutat sa intram in legatura cu el si ne-au incurajat inca din primul moment in care am primit aceasta cumplita veste.

Multumim