Buna,Monica!Alex,se simte foarte bine acum,dar inainte de operatie,obosea foarte tare si avea stari de rau,mai tot timpul.De la nastere,ni s-a spus ca are probleme la inima,dar nu un diagnostic clar,doar ca s-ar putea sa aiba un suflu,ca s-ar auzi o a doua bataie in plus,a inimii....Abia la varsta de 7 ani ni s-a dat diagnosticul de stenoza aortica,la Fundeni,de catre Dr.Ghioncel,apoi am mers la Cluj,la Institutul Inimii,la dr.Oprita,care ne-a pus acelasi diagnostic si unde am mers cativa ani la control,apoi ne-am programat la o clinica privata,la noi,in Campina,unde am dat de Dr.Nicolescu,care ne-a trimis in Germania,la Dl.Dr.Sandica.Aici ,i s-a pus proteza de valva aorta,deoarece,valva era foarte calcificata si nu s-a mai putut remodela.Oricum,am ajuns exact la limita.In tara,ne tot amanau cu operatia,ca se poate mai tarziu,iar Dl.Dr.Sandica ne-a spus ca daca mai intarziam cateva luni,nu ar mai fi rezistat si ar fi fost prea tarziu....Operatia nu a costat nimic,pentru ca am mers cu formularul E112.Asa se numea atunci.Acum,cred ca S2.Daca mai ai intrebari,iti raspund cu cea mai mare placere.Multa sanatate !!!