Afişare Mesaje

Aici puteţi vedea mesajele acestui utilizator. Sunt afişate doar mesajele făcute în secţiuni în care aveţi acces.


Subiecte - HUGO

Pagini: [1]
1
Discutii Generale / HUGO- TRUNCHI ARTERIAL COMUN TIP 1, BRASOV
« : Decembrie 04, 2013, 02:32:53 p.m. »
Buna ziua,
suntem Cristina si Sebastian, viitorii parinti ai lui Hugo, si dorim sa va spunem mai multe despre noi, o poveste speram cu final fericit ca  a multora dintre voi.
Hugo este inca in burtica lui mami, suntem in 24 de saptamani de sarcina, dupa o asteptare de 2 ani, tratamente si o sarcina oprita in evolutie anul trecut. Pe 27.11.13 a reiesit la analiza morfofetala, TRUNCHI ARTERIAL COMUN cu DSV si pielectazie??? pe rinichiul stang de 9,8 mm. Dupa aceasta veste cumplita, ni s-a recomandat sa facem consult la chirurgie cardiaca, lucru imposbil de realizat in Brasov deoarece NU exista medici specializati in Brasov.   Medicul meu curant de la Brasov ne-a recomandat sa mergem la Tragu Mures. Vineri am reusit sa ajungem la spitalul judetean din Targu Mures, am obtinut o consultatie scurta , urmata de o ecocardiografie. In urma ecocardiografiei realizate in cadrul spitalului, ni s-a spus ca s-ar parea a fii TAC tip 1 poate chiar tip 2. Un diagnostic, dupa cum ni s-a explicat foarte pe scurt, de o severitate foarte mare, ce se asociaza deasemenea si cu un sindrom??? si ne-au fost evidentiate 2 variante: intreruperea sarcinii sau ...sa mergem mai departe.
NU vrem sa renuntam la baeietelul nostru. Din pacate nu am primit in acel moment un diagnostic concret si nici ofical, iar informatiile privitoare la aceasta malformatie sunt mai mult cele primite de pe internet, care de altfel ne ingrozesc... acum incercam se ne informam din orice sursa.
Luni 2.12.13  ne-am intors la Tg Mures pentru o a doua ecocardiografie la MEDCRIS (clinica privata) , in incercarea de a primi un diagnostic concret, unde au ajuns la concluzia ca intradevar ar fii TRUNCHI ARTERIAL COMUN de TIP 1 si a mai vazut si pielectazie fetala bilaterala, de data aceasta. Atitudinea d-nlului dr gin. a fost f negativa vis a vis de aceasta afectiune cu atat mai mult si din cauza pielectaziei, care ne-a expus foarte serios ideea intreruperii sarcinii. D-na dr pediatru ne-a spus ca bebelusul poate fii operat numai dupa 4 luni atunci cand inima este mai puternica??? nu intelegem ce inseamna acest lucru, noi din cele citite am inteles ca interventia chirurgicala trebuie facuta imediat dupa nastere. Am cautat cazuri similare cu al nostru si toata lumea ne indruma catre nastere si operatie IMEDIAT dupa nastere, intr-un centru specializat pe chirurgie cardiaca infantila.
Astfel am aflat de Bad Oeynhausen si Dr Sandica, prin voi. Nu am reusit sa aflam ce costuri ar implica o astfel de interventie, nici cum se procedeaza si cum se poate ajunge concret. Din pacate posibilitatile financiare sunt limitate, dar suntem dispusi si facem TOT posibilul sa ii dam cea mai buna sansa fiului nostru, mai mult am inteles ca timpul este esential de important.
Dorinta noastra este de afla cat mai multe cu putinta si prin voi, cei care ati trecut prin experiente similare cu a noastra. Deocamdata suntem parca intr-o continua cadere intr-o prapastie fara fund...
Orice mesaj din partea voastra poate fii un mic pas inainte si pentru noi.
Va multumim din suflet!


Pagini: [1]