Autor Subiect: Luca are nevoie de ajutorul nostru!  (Citit de 2855 ori)

nicoleta

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Mesaje postate: 589
    • Vezi Profilul
Luca are nevoie de ajutorul nostru!
« : Iunie 05, 2012, 04:05:09 p.m. »
Dragii mei,

D-na Cristina Demeter este mama a doi baietei gemeni, Luca si Mark Hanis, ambii cu probleme la inimioara insa foarte grav este Luca pe cand Mark are o forma foarte usoara a bolii si nu se pune problema unei interventii chirurgicale, pe cand Luca trebuie operat.

Luca a fost luat in evidenta si diagnosticat in Octombrie 2010 la Targu Mures cu cardiomiopatie hipertrofica obstructiva forma severa, insuficienta mitrala semnificativa si insuficienta cardiaca NYHA IV. Din anul 2010 pana acum a fost constant la controale la Targu Mures, dandui-se tratament si marindui-se doza de fiecare data. In legatura cu operatia, a fost amanat mereu. La ultimul control, in Aprilie 2012 i s-a spus ca starea baietelului s-a agravat, ca nu prea pot sa il opereze deoarece cel mai probabil ii trebuie transplant de inima.

Din momentul in care i s-a spus asa ceva, Cristina nu stie ce sa mai faca, cum sa faca, unde sa mearga. I-a scris un email D-lui Dr. Sandica, a atasat toate documentele baietelului si astfel au fost programati pentru a merge in B.O. pentru investigatii si tratament chirurgical pe 14 August 2012.

Din nefericire, D-na Cristina este divortata si traieste impreuna cu cei doi baietei din 1200 RON pe luna (in aceasta suma este inclusa si pensia alimentara de 197 de RON). Veniturile ei lunare nu ii permit sa economiseasca nimic...si implicit este foarte ingrijorata deoarece nu stie cum va strange bani sau de unde sa se imprumute de bani pentru plecarea in Germania.

Cei care ati fost in aceeasi situatie, intelegeti foarte bine grijile unei mame care vrea din tot sufletul sa-si salveze copilul.
Va rog, sa o ajutam cu tot ce putem, e importanta orice suma pe care i-o putem trimite.
Va multumesc din suflet!

Datele de contact ale mamei sunt:

Demeter Ecaterina Cristina
Cont: RO32 BRDE 050S V417 2535 0500
BRD Oradea
Nr. de telefon: 0744915514
0771771172
Adresa de e-mail: deccristina@yahoo.com